ÎNTÂLNIRE LA GIURGIU, PE TEMA ACHIZIȚIILOR PUBLICE, ORGANIZATĂ DE AMR SUD-MUNTENIA ȘI ANAP

ÎNTÂLNIRE LA GIURGIU, PE TEMA ACHIZIȚIILOR PUBLICE, ORGANIZATĂ DE AMR SUD-MUNTENIA ȘI ANAP

Întâlnirea de lucru de astăzi a președintelui ANAP (Agenția Națională pentru Achiziții Publice), Bogdan Pușcaș, cu responsabilii cu achiziții publice de la nivelul sucursalei AMR Sud Muntenia a reunit la Giurgiu, alături de executivul Primăriei, reprezentanți ai orașelor Pitești, Ploiești, Câmpina, Călărași, Alexandria, Turnu Măgurele, Moreni, Slobozia, Câmpulung Muscel.

În deschiderea evenimentului, președintele ANAP, Bogdan Pușcaș, a explicat că prin aceste întâlniri organizate trimestrial la nivelul sucursalelor AMR, ANAP dorește să verifice modul în care evoluează aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice, care sunt problemele întâmpinate de responsabilii cu achiziții publice și ce amendamente pot fi aduse, pentru a putea fi centralizate și transpuse într-o ordonanță de guvern.

Un prim aspect abordat de participanți în cadrul ședinței de lucru a fost legat de necesitatea salarizării diferențiate a personalului din domeniul achizițiilor publice, având în vedere volumul mare de muncă al acestora.

Remunerarea comisiilor de evaluare, obligativitatea efectuării achizițiilor directe prin intermediul catalogului electronic publicat în SEAP, contractele finanțate din credite de angajament, modificările la noua lege a achizițiilor publice și la Sistemul Electronic de Achiziții Publice, excepțiile de la aplicarea noii legi a achizițiilor publice sunt alte subiecte puse în discuție în cadrul întâlnirii.

Președintele ANAP a răspuns punctual la toate întrebările adresate de responsabilii cu achizițiile publice, oferindu-le soluții practice la problemele prezentate.

Ultima modificare: 09.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul REȚEAUA ȘCOLARĂ PENTRU ANUL 2017-2018 A FOST REORGANIZATĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.